phone iconTel.: 0740 / 18.59.73 (Management Company)

Lucian Sauleanu

Absolvent in 1997 al Universitatii din Craiova, Facultatea de Drept “Nicolae Titulescu” si doctor in drept din 2000 cu teza “Specificul obligatiilor comerciale in comparatie cu obligatiile civile”, conducator stiintific Prof. univ. dr. Ion Dogaru Cadru universitar la Facultatea de Drept si Stiinþe Administrative din Universitatea din Craiova, avand în prezent titlul de conferentiar universitar, iar disciplinele de predare: dreptul societatilor comerciale si operatiuni juridice bancare si de bursa. Avocat definitiv din 2003 in Baroul Bucuresti, iar din 2007 avocat în cadrul Baroului Dolj.

• Din 1998 arbitru in cadrul Tribunalului Arbitral de pe langa Camera de Comert si Industrie Oltenia “Craiova”
  • Membru al Centrului de Cercetãri Juridice Fundamentale din Craiova ce-si desfasoara activitatea stiintifica sub egida Academiei Romane
  • Membru al Colegiului de redactiei al Revistei de Stiinte Juridice
  • Referent stiintific al Editurii Universitaria din Craiova